Opel Vectra: kloppend geluid vooraan en links soms slecht afdraaien

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo allemaal,

Mijn ouders hebben een opel vectra c van bwj '05. Wanneer men van een vluchtheuvel of in een put rijd of dergelijke hoort men veelal een takkend (kloppend) geluid vooraan aan de wagen, nu heb ik al eens de horizontale torsiebar losgemaakt en de rubbers eens ingevet. Maar is ni echt over, zou die torsiebar gewoonweg versleten zijn en is het tijd voor een nieuwe of ligt het aan iets anders.
Nu heb ik nog een probleemje, wanneer men links wil afslaan heeft men soms voor dat het stuur moeilijk draait en zo me snokken, rechts hebben da ni. Het is precies of de servo soms wegvalt en dan trug is, het rare is ook dat het ni altijd is, vooral bij traag rijden wel. Is da de servo en het stuurhuis dat naar de vaantjes is. Het is een redelijke dure grap en kwil zekerheid dat het dat dan is voor ik een nieuwe koop.
Iemand hier ervaring mee?

dank bij voorbaad

boosterken

Geplaatst door boosterken (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

boosterken (0), 12 jaar geleden

Kheb van eens nader bekeken, en bleek dat de linkse veer vooraan afgebroken was. En dat stukje zorgde voor het rammelen en het stuur stotterd ook zo nimeer, ma draait ni soepel ook dus wss zal het ergens aan de servo liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.