Opel vectra b: knak

Bouwjaar: 2002

ik hoor rechtsvoor een soort knak net of er iets los zit heeft iemand dat probleem ook mijn vorige vectra had dat ook maar ze kunnen het niet vinden wat het is weet iemand toevallig wat dat kan zijn

bobbie1353

Geplaatst door bobbie1353 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

calibraboy1500 (0), 20 jaar geleden

volgens mij heb ik dat ook bij mijn calibra van 92, tijdens het rijden over een hobbelige weg hoor ik hier en daar wat kraakgeluiden in het interieur. dit lijkt uit de de kunsstof delen te komen in het interieur, wat ik best raar vind. ik weet niet of je zoiets bedoeld?

mhbruijn (0), 20 jaar geleden

Toevallig heb ik ook een knak gehad rechtsvoor in mijn Corsa C uit 2001. Ik ben ongeveer 12 keer terug geweest en het bleek een puntlas te zijn die was los gelaten van mijn wielkast, waardoor ik een knak hoorde als ik door een bocht ging. Dealer heeft het probleem uiteindelijk opgelost, maar het vergt veel zoek werk... Heb mijn auto op een gegeven moment laten staan, omdat ik er gek van werd uiteindelijk hebben ze het toen gevonden en opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.