Opel Astra: Knipperend managment lampje

Bouwjaar: 1996

Beste mensen,

Ik heb een Opel Astra station x1.6szr uit 1996 met een probleem. Vanmiddag (nergens geen erg in) zetten we de auto stil om hem na een uurtje weer te starten. De motor slaat aan en meteen weer af en nu knipperd het motor managment lampje. De motor slaat ook niet meer aan. Ook als de auto op het contact staat knippert het lampje! De auto heeft nooit een misslag gedaan. Nooit iets vernomen tijdens het rijden enz. Ik heb de accuklemmen er een tijdje afgehad maar ook dat heeft niets geholpen. Wie oh wie is bekend met dit probleem of weet wat het kan zijn.


Alvast bedankt,
martin

Alvast bedankt...
martin

astratje741

Geplaatst door astratje741 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan een probleem met herkenning van de sleutel zijn. Probeer eens je reservesleutel.

astratje741 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie Old Ford. Ik heb nooit geweten van dat sleutelherkening. Nog nooit van gehoord. Kan iemand me hier meer over vertellen? Tenminste...als dat het is.

astratje741 (0), 18 jaar geleden

Het was idd de sleutel. Toeval wil dat we de originele sleutel vanmiddag open hebben gehad om te kijken of er een nieuwe batterij in kon ivm het lampje die erin zit. Na die tijd was het euvel an. Nooit geweten dat deze auto sleutelherkenning heeft, In ieder geval heel erg bedankt iedereen. Ik was zo naar de garage gegaan whahaha.
met vriendelijke groet,.
Martin.

maarten6774 (0), 18 jaar geleden

Hoi Martin,

Ik heb nog maar net een Astra en ook zo'n sleutel met een lampje.
Toen ik hem openmaakte om de batterij te vervangen zag ik een blokje klemzitten en toen ik het eruit had zag ik er in het HEEL klein codes op staan! Ik heb het maar teruggestopt want ik dacht dat het een belangrijke sleutelcode was. Maar nu begrijp ik door jouw vraag dat het een chip is voor de startonderbreking!!
Reuze bedankt hiervoor!

Groeten,

Maarten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.