Opel Rekord 1983: knipperlicht

Bouwjaar: 1983, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1,8S, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Hallo,

Sinds de aanschaf van de auto heb ik problemen met de knipperlichten aan de rechter zijde. Deze heeft het een korte tijd goed gedaan, waarna in eerste instantie het geluid sneller gaat klikken (zonder dat de richtingaanwijzers het doen) en na verloop van tijd er een irritant, constant geluid uit de relais komt. Ik heb dit probleem nooit met het knipperlicht aan de linkerzijde gehad. In eerste instantie is de richtingaanwijzer arm (aan het stuur) vervangen, waarna het weer enige tijd goed ging. Vervolgens is het relais vervangen en ook toen ging het even goed. Het lijkt een massa probleempje, maar ik heb geen idee waar ik het met zoeken.

jacobheidipost

Geplaatst door jacobheidipost , lid sinds 7 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Massa punten dus nalopen van lampunit voor en achter , tevens de punten op de carrosserie ook onder het dashbord op de a stijl.

jacobheidipost, 7 maanden geleden

Alles nagelopen, het probleem treed niet op met de alarmlichten. Ik ben bang dat ik de zekeringkast moet lospakken.

Punt PRO, 7 maanden geleden

Kijk met alarmlicht aan welke van de 4 minder licht geeft. Daar zit dan het probleem b.v. lampje verkeerd om . Alle verlichting aan geeft ook een indicatie waar je moet kijken. Als overige lampjes mee knipperen is er een massa gebrek.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Rekord of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.