Opel Vectra: koplampregeling

Bouwjaar: 2004

Ik heb op mijn vectra xenonkoplampen gemonteerd na een aanrijding , en origineel stonder er xenon lampen in met AFL ( meesturende. Nu krijg ik het stuurapparraat niet geprogrameerd. Ik heb zowel mijn origineel als het stuurapparaat van deze koplampen al geprobbeerd. Ook kan ik geen kalibratie uitvoeren. Ik dacht de code index aan te passen maar dit helpt niet. Nu blijf het storingslampje van AFL altijd flikkeren . Op het stuurdoosje van de recente koplampen staat ALL , Wie kent dit?
Oplossingen zijn altijd welkom. Grtjs Wim

wim12254

Geplaatst door wim12254 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

de hele programmering opnieuw doen denk ik, er zijn natuurlijk veel meer ecu/variant-lijsten waar het nieuwe systeem correct ingesteld moet worden..!!

ernst2879 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je een nieuw stturapparaat gemonteerd of alleen nieuwe lampen? als je een nieuw stuurapparaat heb gemonteerd moet je eens proberen om een nieuwer modeljaar te kiezen, waarschijnlijk lukt het dan wel. heb ook al eens zulk soort problemen gehad met nieuwe apparaten programmeren.
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.