Opel VECTRA: KRAKKEN BIJ SCHOKDEMPE

Bouwjaar: 1998

WAAR KRAAKT HET BIJ VECTRA

mankia

Geplaatst door mankia (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk even naar de stabilisatorstang die is bevestigd met twee beugeltjes,deze demonteren. Waar de rubbers aanleggen op de stang goed blank scheuren,rubbers met een klein beetje siliconen olie in smeren.succes ceesie

mankia (0), 19 jaar geleden

merci

bobbie1352 (0) PRO, 19 jaar geleden

Draagarm bussen achter(wielzijde)komt ook vaker voor

emil2688 (0), 19 jaar geleden

het vet wat er tussen zit wordt in de wasstraat met warmwater er tussen uit gespoeld, en komt zo droog te staan.moet zelf om de zoveel was beurten effen smeren met siliconen olie. en dan is het weer een poos goed,,, of niet tevaak wassen aan de onderkant.

Kevin6267 (0), 18 jaar geleden

bij mij bekend probleem. Eerst heen geweest voor draagarm rubbers en daarna na een tijdje weer gekraak! Weer heen gegaan, toen waren het de draagarm bussen!!! is nu goed. Enkel hoor ik nu voor heel af en toe en eng kraakje. Fijn die verkeersdrempels en remmers!!!!! Want ik denk dat dat meer meewerkt dan de wasstraat!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.