Opel Zafira: meerfunctieknop stuk??

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 cdti

De meerfunctieknop werkt niet goed,als hij op tuner staat,dan kan hij enkel naar navi en niet verder naar boordcomputer.Dan moet ik verder werken met de toets in het stuur.als ik de navi wil gebruiken,dan kan ik met de meerfunctieknop maar 2 letters kiezen naast elkaar verder gaat het niet en moet ik terug overschakellen naar de bediening op het stuur.Af en toe werkt de bediening via het stuur ook niet goed.Kan iemand dit probleem oplossen ?????

zafiratje 1900

Geplaatst door zafiratje 1900 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 14 jaar geleden

misschien kunnen ze hem bij de dealer resetten ??

zafiratje 1900 (0), 14 jaar geleden

ik heb een afsraak gemaakt met de dealer en die gaat een kabeltje vervangen vanin het stuur naar de radio.Maar ik denk meer in de richting van een electronica probleem in het toestel waar de meerfunctieknop op staat.De dealer weet anders nog geen oplossing,ik moet nu dinsdag naar de garage voor het kabeltje en zal uw voorstel voorleggen.Alvast bedankt,Ik hou je op de hoogte.

zafiratje 1900 (0), 14 jaar geleden

ik ben bij de dealer geweest en deze heeft alles opnieuw geprogrameerd en het kabeltje van het stuur naar de radio ook eens vervangen om uit te testen en spijtig genoeg zonder resultaat.De dealer heeft het fabriek opgebeld met dat probleem,deze weten ook geen oplossing.De enige oplossing van dit probleem is een volledige nieuwe radio , prijskaartje tussen de 1000 en1500 euro.
Kostelijke oplossing maar wel de enige.
Ook bedankt "kleijn" voor de goede raad maar hellaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.