Opel Astra: Melding boordcomputer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 17 cdti

Vanmorgen startte ik mijn Astra en op de BC kwam de melding "3de remlicht nakijken",ik liet de auto gewoon draaien en trapte op het rempedaal en alle 3 de remlichten werkten perfect normaal.
Gisteren startte ik de auto in mijn garage,waardoor de automatische verlichting altijd aangaat,normaal gaat die dan weer uit van zodra ik de garage uit rij,behalve nu.
In beide gevallen heb ik de wagen dan stilgelegd,enkele seconden gewacht,terug gestart en de melding was van de BC weg en ook de lichten werken weer zoals het hoort,ik heb dit al eerder voorgehad,maar nu zou ik toch wel eens willen weten of dit een normaal voorkomend euvel is,heel waarschijnlijk iets in de electronica,en of dit kwaad kan,of moet ik elke keer dat dit voorkomt gewoon de boel "resetten" door de wagen stil te leggen en terug te starten?

Bullrider

Geplaatst door Bullrider (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kleijn (0), 14 jaar geleden

niks aan de hand blijft natuurlijk elektronica
wil je zekerheid kun je hem bij de daler uit laten lezen
mvg willem2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.