Opel ZAFIRA-A: Motertje probleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Hallo ik heb een Zafira 1.8 .vanmidag ging het moterlampje branden . De moter loopt gewoon goed . Maar toch de ANWB er bij gehaald. Omdat het lampje niet meer uitgaat ook niet met het resetten via De accu.
De ANWB heeft de moter door gemeten . En hij gaf aan dat er vonk overslag was geweest bij cilinder 2 . En dat de lucht massameter temperatuur - 40 aan gaf. Vonk overslag zou kunnen dat er meschien een bougie niet helemaal goed is . ????( zijn 4 maanden terug vervangen) maar die massaluchtmeter is die stuk. ??? Hij is gereset. En loopt als een zonnetje. ??? Maar bij te laag in de toeren rijden gaat het lampje (motertje) ook aan.

astratje743

Geplaatst door astratje743 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Was 1 keer vragen niet genoeg?
Als je denkt dat het motertje als een zonnetje loopt, rij je toch lekker door totdat je katalysator verstopt zit.

astratje743 (0), 8 jaar geleden

bedank voor het antwoord ben nu goed door je geholpen.meschien moet je eerst lezen .en dan antwoorden.der staat naar het resetten loopt hij als een zonnetje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.