Opel Vectra: Motor slaat niet aan, geen foutcode

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Beste, ik heb een vectra binnen gekregen die niet wil starten. auto heeft geen kuren gehad, wel een twee maand geleden krukassensor vervangen. ik heb hem uitgelezen en krijg geen fouten.
zekeringen nagezien ok, stekker dieselpomp gedemonteerd en spaningen gemeten heb 12v het is 1stekker met 6 aansluitingen 4 staan er bij elkaar en 2 staan er boven. bij de vier heb ik kruislings 12v gemeten. motor slaat even aan met startpilot kan hem wel niet aan de praat krijgen.
wel opgemerkt dat het inlaatspruitstuk heel zwaar was aangeladen ga hem nog kuisen met carburatorclaener.
Injectorleidingen los gezet en er komt geen diesel uit, ook gezien dat de dieselfilter iets over de helft was gevuld met diesel, filter vol gekapt en terug geprbeerd weer geen resultaat.
is er een manier om de dieselklep spanning te geven.

kan ik op een of ander manier de leesring overbruggen zodat ik die kan uitsluiten of.....

weet er iemand raad aub.

mvg.Peter

pev

Geplaatst door pev (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pev (0) PRO, 13 jaar geleden

Eigen oplossing: alle connectoren los gemaakt en met elektronicareiniger alles zuiver gemaakt, computerfiche, fiche die naar de motorruimte gaat, fiche van de dieselpomp, alle relais in de zekeringkastje.
vier maal gestart telkens io.

ik hoop dat ik er iemand een plezier kan mee doen.

mvg.Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.