Opel Omega: motor start niet

Bouwjaar: 1995

omega 2.5v6 ecotech . bougies vonken niet ,vanaf ontsteking vernieuwd naar bougies,geen resultaat.bij opel dealer op computer tech1 getest,geen resultaat.dacht eerst aan startonderbreker maar sleutel met transponder wordt herkend en geeft geen storing.monteur denkt aan krukassensor.heb dit probleem van krukassensor al eens meegemaakt maar kon toen wel starten nu niet .wie weet iets wat kan helpen.

ed2444

Geplaatst door ed2444 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

Ik zal ook inderdaad de krukas sensor vermoeden, dus vervang deze eens en kijk dan of ie het weer doet.

groet Reinder

ed2444 (0), 18 jaar geleden

zal morgen nieuwe sensor plaatsen,maar heb dit probleem al eens vaker meegemaakt van de krukassensor maar kon toen wel gewoon starten , de motor ging alleen bij hoge toerental stotteren,als de sensor kapot is ,is het dan normaal dat je geen vonk krijgt

dirk2281 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja dat klopt je krijgt geen vonk en soms is er ook geen foutcode uit te lezen.Ik denk ook dat je de sensor even moet proberen.Groetjes Dirk.

ed2444 (0), 18 jaar geleden

goedemorgen allemaal.gisteren sensor besteld,vandaag gemonteerd en....hij doet het weer.reinder en dirk bedankt voor jullie reactie.groetjes edward

ronald-k (0) PRO, 18 jaar geleden

sorry dat ik het zeg maar zo'n storing is toch geen probleem..
Als een auto niet vonkt en niet inspuit ga je je toch afvragen of de ecu wel weet of de motor draaid??? en natuurlijk de voedingen controleren..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.