Opel Corsa: Motormanagement lampje

Bouwjaar: 1994

Vanmiddag reed ik met mijn Opel Corsa 1.4i Swing naar huis en plotseling begon mijn oranje lampje van het motormanagement te branden. Ik ben nog gewoon naar huis kunnen rijden maar in de oprit draaide hij heel onregelmatig stationair en sloeg hij op een gegeven moment af. Wat is wijsheid in dit geval, eerst een diagnose laten maken of kan misschien iemand me even een tip geven hoe dit op te lossen is.
Bij Voorbaat Dank,

Groet Chris

Christiaan1695

Geplaatst door Christiaan1695 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Even uit laten lezen. Kunnen diverse storingen zijn. Motortemperatuursensor in inlaatspruitstuk komt nog wel eens voor en geeft dit soort problemen ook. Maar het kan natuurlijk ook iets anders zijn.......
Groeten.

Christiaan1695 (0), 19 jaar geleden

Vanmorgen dacht ik, laat ik het nog eens proberen, had de auto eigenlijk dringend nodig. Niks meer aan de hand, lampje is uit en de auto rijdt als een tierelier. En ik heb een flink stuk gereden. Zal ik alsnog die diagnose laten doen of zal ik wachten tot het probleem zich weer voordoet, zoals de auto nu rijdt zullen er wel geen foutcodes uitkomen. Helemaal gerust ben ik er niet over...

Groet Chris

Christiaan1695 (0), 19 jaar geleden

Ben vanmorgen met de Corsa naar de dealer geweest, kon toch een storing uitlezen zonder dat het motormanagementlampje aan was. Het was foutcode 14, motortemperatuursensor geeft te weinig spanning af.
Mijnheer Averdonk U zat precies goed. Bedankt voor Uw advies, misschien tot spoedig.

Groet Chris...

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

O.K. Tot de volgende keer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.