Opel Zafira: Navigatie

Bouwjaar: 2000

Ik heb laatst met een orginele kabel van Opel (€39,-) mijn radio (NCDR-1100) verbonden met de cd wisselaar (CDC-3). Doordat het kabel wegwerken achter de radio nogal wat tijd vergde (erg grote stekkerblokken) is de radio er een paar dagen uit geweest. Nu zit hij er weer in maar nu werkt het navigatiesysteem niet meer naar behoren. Als ik Alkmaar rijdt dan denkt hij dat ik in Katwijk zit. Is dus niet goed. Het boekje zegt dat je max 15 minuten moet gaan rijden om het systeem weer te laten initialiseren. Ook gedaan maar geen resultaat. Heeft het misschien te maken met de ontvangst? Iemand een idee???

Alvast bedankt,

Arjan Koen
Hoorn

longdude6634

Geplaatst door longdude6634 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

antenne stekker navigatie vermoedelijk los/ beschadigd.


longdude6634 (0), 19 jaar geleden

Raar. Ik heb vanmiddag de verloopstekker naar de cd-wisselaar verwijderd, alles opnieuw geinstalleerd, de radio de hele middag eruit gelaten en om 17:00 weer teruggeplaats. Geen probleem! alles werkt weer.
Even voor de zekerheid: de verloop stekker gaat toch achter in de radio? Het is zo'n groot blok, dat is nauwelijks weg te werken achter de radioconsole. Ik had er al een slecht gevoel over dat geprop achter de console. Of zit er achter de zekering kast ook zo'n stekker?

groeten,

Arjan

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

moet inderdaad in de radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.