Opel Vivaro: navigatie en carkit

Bouwjaar: 2005

goedendag allemaal,

ik had wat vraagjes over de navigatie in mijn vivaro de ncdr2011 als ik het goed heb.
ik wilde weten of ik daarop een nokia carkit kan aansluiten zodat hij over de radio belt en als dit mogenlijk is weet iemand dan ook tevertellen hoe?.

en ook was ik benieuwd of het klopt dat als de spanning van de radio is geweest je terug moet naar de dealer voor de code omdat je die niet zou krijgen bij de radio?.

hoop dat iemand hier wat op weet teantwoorden.

mvg richard

richknight9728

Geplaatst door richknight9728 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

c-diesel (0), 18 jaar geleden

Een carkit is aan te sluiten op een NCDR 2011. Pen 34 is Mute, pen 35 is luidspreker +, pen 36 is luidspreker -. Deze pennen zitten in de bovenste stekker van de radio. En dan in de bovenste rij, stekker naar je toe, draden van je af, pen 36 is geheel links, pen 35 rechts ernaast, en 34 daar weer naast. Als je het op deze manier aansluit dan heb je geluidsweergave via de luidsprekers van de auto.

Wat betreft de radiocode, die moet op de Carpass staan die er bij de auto geleverd is. Daar staat ergens ook Radiocode op. Het is een 4 cijferige code. Niet verwarren met het radiotype, die staat er namelijk net boven, daar moet als het goed is het radio type staan. In jou geval "2011".

richknight9728 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor deze info ik ga er maandag gelijk mee aan de slag en laat je horen of het gelukt is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.