Opel Astra: navigatie in bouwen in een astra g 1999 wie vetrelt me hoe?

Bouwjaar: 1999

he hallo ik heb een astra g 1800 bouwjaar 1999 daar wil ik een navigatie inbouwen en wel de Vdo Dayton Ms 4100 Navigatie Systeem nu kon ik de radiostekkers er zo in pluggen maar nou moet ik nog wat aansluiten wie kan mij vertellen wat ik aan moet sluiten en waaraan?????



wie geeft me raad

emiel2676

Geplaatst door emiel2676 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

seerd (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk zul je ook gps moeten aansluiten.
dit zal alleen via de stekkers gaan die erbij moeten zitten.
anders kon je wel een niet complete set hebben.

seerd (p.s. waarschijnlijk doet je display het neit meer maar moet je kijken of je een sub display uitgang er op hebt en dan kabel er bij kopen)

emiel2676 (0), 18 jaar geleden

gisteren heb ik de verdelerhuis los gehaald een schoon gemaakt met remreiniger en lucht door gespoten ik heb niet zien zitten aan vuil of iets dergelijks maar vandaag heeft hij niet afgeslagen dus zeer waarschijnlijk probleem verholpen sommige mensen bedrijven adviseerde mij op een nieuwe of een ruil verdeler te nemen maar ik heb dat ding open gemaakt maar kon nou echt niet veel dingen zien die kapot zouden kunnen gaan.....


in ieder geval mijn probleem is verholpen


bedankt voor de adviezen allemaal....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.