Opel Omega: omega speling sturen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: x30xe

een goeiedag ik heb een vraag het schijnt een kwaal tezijn dat de omega b vaak speling heeft met sturen nu merk ik dat dat bij mij ook het geval is een heel klein beetje waar kan dat aan liggen ? stuur kogels ? of me stuurhuis ? het is niet dat als ik stuur dat er niks gebeurt maar ik merk het zelf wel dat er speling is !


en dan heb ik nog een vraag als ik kuil of een bobbel heb in het weg dek en ik rij daar over heen dan bonkt het volop hard hard l en r voor waar kan dat aan liggen aan me draagarmen of stabi stangen ?

ik hoor graag van jullie gr

rick kadett

Geplaatst door rick kadett (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

williamhabets (0), 13 jaar geleden

stabi stangetjes eerts nakijken kosten niet veel

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Rick je bedoelt dat het stuurwiel iets heen en weer kan met de wielen in de rechtuit stand?? Dit is bij te stellen op het stuurhuis naast de motor . De wielen dus ook het stuur moeten daarbij recht staan . Het gaat daarbij om een klein beetje dus niet overdrijven. Durf je het niet aan laat het dan doen want het stuur moet wel weer zelf in de ruststand komen zonder mee te hoeven draaien. Succes.

kleijn (0), 13 jaar geleden

zou ook even kijken naar je hulp stuur arm
vaak is dat het probleem

rick kadett (0), 13 jaar geleden

oh ok ja het is voornamelijk als de motor niet aan sta dan merk ik dat er speling is i v m dat ik het stuur iets kan bewegen trewijl me wielen stil blijven staan

ik laat het weldoen i v m dat ik er geen verstand van heb en niet aan iets ga sleutelen waar ik geen ervaring mee heb :D

bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.