Opel Corsa-C: Oncomfortabele vering Corsa

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,2 Twinport

Ik vindt dat mijn Corsa-C uit 2005 nogal veel vibraties vanuit het wegdek doorgeeft in de carosserie en in de bestuurdersstoel. Hierdoor ontstaan vooral veel vibraties in de rugleuning van de voorstoelen. Auto staat op 14inch velgen met Continental EcoContact banden (af-fabriek) en zijn goed uitgebalanceerd. We hebben diverse corsa's uit hetzelfde bouwjaar geprobeerd en ze hebben allemaal hetzelfde probleem. Wat is hieraan te doen? Zijn andere schokdempers met meer comfort misschien een oplossing? Zij er meer mensen die de vering van dit type corsa niet comfortabel vinden?

Yarama

Geplaatst door Yarama (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Santa (0), 17 jaar geleden

Wat bedoel je precies met "vibraties vanuit het wegdek"?

Wanneer er vibraties in de auto waarneembaar zijn op een mooie platte asfaltweg is dat iets geheel anders dan dat de auto voorzien is van een vering/demping combinatie die vrij stug c.q. stoterig is.

Ik neem aan dat je bedoelt dat de KORTE oneffenheden in het wegdek vrij duidelijk aan de inzittenden worden doorgegeven?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.