Opel Combo: opel combo 1996 kilometerteller doet het niet

Bouwjaar: 1996

Hallo daar na het overzeten van een blok incl bak doet de km teller het niet.We hadden eerst een kabel en daarna met sensor alleen het gekke is al s we de cockpit voor de kabel instaleren laad ie de accu niet op.(wat dit met elkaar te maken heeft??) maar mijn vraag is als je eerst een kabel aangedreven teller had en die verwisseld met een digitale incl sensor wat kan er dan zijn waardoor de teller niet reageerd?

esranikki

Geplaatst door esranikki (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Averdonk (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedrading ook aangepast?

esranikki (0) PRO, 15 jaar geleden

De kabels zijn in orde alleen als we de bedrading van de sensor doormeten (blauw/rood, bruin,Zwart/geel) dan geeft ie geen pulse door.We zetten dan de multimeter op de stekker van de sensor en ook op de stekker achter de cockpit.Hij zou dan toch iets door moeten geven.Weet je misschien waarom ie niet bijlaad als we een cockpit plaatsen met een km kabel?Want als ie dan gewoon bijlaad dan is het opgelost maar je hebt niks aan een km teller die het doet als je je auto niet kan starten.

dre2389 (0) PRO, 15 jaar geleden

je moet het moterbesturing kastje ook vervangen wat achter het rechter schop paneel zit
maar daar mis je de blauw-rode draad in je bedrading. en ik denk dat daar het probleem in zit.

esranikki (0) PRO, 14 jaar geleden

Collega had de grote stekker verkeerd om in de cockpit gestoken.Dus alles was ff in de war.at het precies met het laden te maken heeft gehad weet ik niet maar dit was ook opgelost.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.