Opel Omega: Opel Omega sleutel

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cil

Heb de pillen van mijn sleutel vervangen en nu krijg ik hem niet meer gestart en moet de deuren manueel sluiten .Er zijn geen Garages van Opel in de buurt ,Hoe kan ik mijn wagen starten Help Help ben ver van huis .Ben wel technis aangelegd en kan aan wagens werken.

Smetje

Geplaatst door Smetje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit de chip voor de startonderbreking nog wel in de sleutel?
Als je de sleutel uit elkaar schuift, moet deze aan het sleuteldeel zitten in de vorm van een plat stripje.
Past precies in de uitsparing van de handzender.

HerZon (0), 16 jaar geleden

En inlezen? Contact aan, dan keer op de knopje van deuren sleuten drukken.

Smetje (0), 16 jaar geleden

Thanks voor de snelle reactie van jullie,maar ik heb de startonderbreker in de sleutel nagezien en deze zit er nog in , heb ook contact aangezet en de knop voor deuren sluiten gedrukt ,geen verschil .Zit nogaltijd met het zelfde probleem,is er iemand die weet hoe ik de startonderbreker kan omzijlen om mijn wagen weer mobiel te maken,zoals een draad te trekken direct naar de startmotor of waar zit de onderbreker ?Ik wil naar huis ,heb het hier gezien.Groeten S.J.

emfa (0), 16 jaar geleden

In het contactslot waar het sleufje inzit om de sleutel in te steken zit een rond plaatje dit gaat mee naar binnen als je de auto op contact zet waarschijnlijk blijft dit ronde plaatje in het contactslot vast zitten (door stof)een beetje olie doet wonderen als je de sleutel uit het contact neemt moet dit plaatje terug veren hier zit waarschijnlijk een schakelcontact achter ik heb zelf dit probleem ook gehad en was een jaar verder toen ik het vond ik hoop voor u dat dit het probleem ook is

Rbongers2000 (0), 16 jaar geleden

Brand het lampje wel van de afstandbediening.
Kortom zijn de baterijen wel goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.