Opel Vectra: opel vectra start niet bij warme motor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, wie kan mij helpen?
Ik heb een vectra en die start perfect als de motor koud is.
Als de motor warm is en je zet de auto af dan start hij niet meer. Als je wil starten hoor je alleen een klik van het relais. Als je de auto laat afkoelen dan start de auto wel weer. Iedere keer als we ergens voor een paar minuten zijn dan moeten we of de auto laten lopen of aanduwen. Ik heb al op de site rondgekeken maar, kan niet de klacht met oplossing vinden die het zelfde zijn als mijn klacht.
Ik heb er al een nieuwe accu ingezet maar, dit maakt niks uit.
Wie kan mij helpen?
Alvast bedankt

M.v.g. Berry

weus

Geplaatst door weus (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat de startmotor inwendig vast loopt, bv door een braam of vuil tussen het anker en de poolschoenen.. Soms helpt het tijdelijk om tijdens de startpoging met een dikke ijzeren staaf op het huis ven de startmotor te tikken..Dan weet je zeker dat die het probleem is of misschien niet.

Als de warme motor stationair net zo loopt als wanneer hij net een beetje opgewarmd is?? kun je een stropende zuiger ook uitsluiten. (vastloper)

weus (0), 11 jaar geleden

bedankt voor de reactie. ik ga hiermee aan de gang.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.