Opel Astra : Org. Radio/Cassette inclusief Cd wisselaar

Ik heb een Opel Astra G 1.6-16V Sport van 1999, met een orginele radio met stuurbediending, de wisselaar (in het dashbordkastje) werkt wel, hij geeft alleen continu een piep. (om de 2 seconden) Komt dit misschien door de gekopierde CD's? In de display komt dan te staan 'safe'. Verder werkt alles prima. De auto bevalt ook perfect.

Ik hoorde over een radiocode, maar deze heb ik al ingevoerd, anders werkte de radio in zijn geheel niet. Kunnen de opel experts mij helpen met dit probleem.

sjoerd mijnders

Geplaatst door sjoerd mijnders (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peerbmw (0) PRO, 17 jaar geleden

@sjoerd, je wisselaar is ook gecodeerd en heeft een eigen veiligheidscode! invoeren van deze code werkt bijna het zelfde als van de radio, alleen moet je nu de knop "cdc" vasthouden en aan het eind weer met deze knop bevestigen!!

AstraGTC (0), 17 jaar geleden

idd, heb die manier werkt het. kijk anders in de handleiding voor de exacte manier.

sjoerd mijnders (0), 17 jaar geleden

Heren bedankt voor het advies,

Echter het is me nog niet gelukt, ik heb de car pas nog gewoon erbij(dus security code), ik krijg hem alleen niet zover dat ik de code moet invoeren. ook niet als ik de knop, van wisselen van radio naar wisselaar ingedrukt houdt. Volgens het boekje moet ik de motor starten en dan radio inschakelen, knop ingedrukt houden.

????????? help

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.