Opel Zafira: Originele radio van de Zafira vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2 ltr DTH

Ik heb nog de originele radio met CD speler in de auto zitten, deze is aangesloten op mijn display en de bedieningsknoppen op het stuur.

Kan ik deze vervangen door een andere radio, terwijl mijn display en stuurbediening blijven werken? zo ja waar moet ik dan op letten of is een verloopstekker voldoende.

Alvast bedankt voor de reacties.

Groeten
Richard

dupl-u-1063-5dd1499dbc600+richardg

Geplaatst door dupl-u-1063-5dd1499dbc600+richardg (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MAQster (0), 16 jaar geleden

ik denk wel dat dat kan voor astra's is daar een vervangende kabel voro te kopen iig voor zover ik weet zowiezo bij jvc radio's

kabeltje kost rond de 80 a 90 euro...


al stuur je een even een mailtje naar rondevries.nl weet ik zeker dat hij je precies antwoord kan geven over de radio die je ervoor nodig heb en welke kabel je er dan bij moet nemen


hoop je hier een soort mee geholpen te hebben :)

rayman1 (0), 16 jaar geleden

Aan je radio zit een interface, nu moet je bij aankoop van een andere radio er op letten of dit merk ook een interface kabel levert.
Zo ja dan schaf je die aan haalt de oude radio eruit en de interface, en plaatst de nieuwe radio met je nieuwe interface kabel terug en dan moet het werken.

Dus let op bij aanschaf want niet ieder merk levert interface's.

succes verder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.