Opel Vectra: Pioneer CA-D-PI.150

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: x20dtl

Hallo, Wil voor mijn pioneer radio een stuurwielbediening interface kopen de Pioneer CA-D-PI.150 deze heeft zowel display als stuurwielbediening. IS deze zonder enig probleem te installeren. Of moet daarvoor de display geprogrameerd worden door dealer. Heb nu wel de 151 alleen stuurwiel. Maar wil dus ok de display functie hebbn.

Pascall_1

Geplaatst door Pascall_1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

firmin_opel (0) PRO, 17 jaar geleden

als dit de juiste interface voor het juiste model en bouwjaar betreft,is deze door pioneer aangepast en direct aan te sluiten

jutoma (0), 17 jaar geleden

Ik heb de ca-d-pi.150 in mijn vectra zitten , het display hoeft niet aangepast te worden om de info om het scherm te krijgen.
Wel vind ik de extra info op het scherm sumier! het is echt een stuk minder als dat op een originele opel radio.

Pascall_1 (0), 17 jaar geleden

Kun je mij vertellen wat precies er op komt te staan. En is het de moeite waard om zo veel geld ervoor uit te geven. Zie je wel naam van de nummers die die afspeelt of alleen maar radio zenders. En tmc

jutoma (0), 17 jaar geleden

Je ziet alleen de nummers van het album zonder de tekst en van de radio zie je alleen maar de zender en zendernaam

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.