Opel Vectra: Plotseling afslaan van motor tijdens het rijden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: x1.8XE

Ik heb een vervelend probleem dat mijn auto tijdens het rijden plotseling inhoud / afslaat. Dit gebeurd vaak bij het loslaten van het gas. Trap je het gas weer in pakt hij weer op. Motormanagementlampje gaat dan ook af en toe branden.
Ik weet niet of het hier mee te maken heeft maar wil het toch even melden voor jullie diagnose.
Mijn accu stond leeg en heb met behulp van startkabels mijn auto gestart rechtstreeks op de + en - van mijn auto, sindsdien vertoont deze auto deze problemen. Ook is er een aantal dagen geleden een gereviseerde versnellingsbak ondergegaan.
De auto heeft 206000 km gelopen.
Met vriendelijke groet,
Ben Boorsma,

opelvectra

Geplaatst door opelvectra (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

miel monteur (0) PRO, 17 jaar geleden

Toch maar even uit laten lezen vermoedelijk een nokkenas of krakas sensor storing

Santa (0), 17 jaar geleden

Idd even laten uitlezen. Je kunt ook de boel trachtten te resetten door de accupolen gedurende een hele tijd los te koppelen.

Bels (0), 17 jaar geleden

Heb ooit voor gehad dat het electrisch gedeelte van het stuurslot mankeert en geeft het resultaat dat de motor even stilvalt bij en foutmelding op het dashbord,heb toen het gedeelte vervangen en bij de leverancier wisten ze mij te vertellen dat het een veel voorkomend probleem is vooral bij oudere wagens met meerdere km
Groeten

op (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk naar je gasklephuis of hij niet vervuilt is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.