Opel Astra X1.6XEL: Radio

Bouwjaar: 1996

Hallo

Nu weet ik veel van auto-radio's, maar hier kom ik ff niet uit. Heb een Astra gekocht. Daarin zat zo'n oud, gaar radiootje met wisselaar ingebouwd. Van Blaupunkt. Deze radio trek je er zo aan het handvat helemaal uit. Tegenwoordig neem je alleen het frondje eraf, maar ja.. Nu zit die radio in een omhulsel in het dashboard. (Met van die lipjes die het op z'n plaats houden in dashboard). Aan dit omhulsel van aluminium zit achteraan de iso-stekker gemonteerd. Of althans een verloop daarvan. (Hoop ik). Dit zwarte omhulsel moet eruit voor mijn nieuwe radio met gewone Iso-stekker. Nu krijg ik dit geval er voor 75% uit, maar nu hangt ie vast. De aansluitingen achterin beginnen te buigen. Hoe zit dit domme ding nu gemonteerd ???? Is dit een soort verloopstuk op de Iso-stekker in de auto, of IS dit de iso-stekker. Hoe krijg ik dit klere ding er nu uit / van af ?? Want zo gaat natuurlijk helemaal niks passen.... Iemand ervaring met deze oude shit ?? Ik hoor het graag...

Gr.
Remco

remco9422

Geplaatst door remco9422 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

corsaatje1834 (0) PRO, 20 jaar geleden

Als je wat minder gevloekt had had ik er over willen nadenken... maar nu niet....!!

RoelV (0) PRO, 20 jaar geleden

Als het goed is zitten er direct na de stekker aan de slee inderdaad stekkers die je los kunt trekken. Je houdt dan eigenlijk de slee en een stukje kabel van 10 centimeter over. De rest van de kabel ligt dan nog in de auto. Beetje duidelijk zo?

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ga ff kijken of het zo lukt. Bedankt Corsaatje voor je goede hulp.... Zonder jou waren we nergens !!!

Gr.

Remco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.