Opel Astra: recirculatieklep

Bouwjaar: 1999

Hallo ik denk een probleemtje waar veel mensen mee zitten
Het heveltje op de electromotortje van de recirculatieklep slaat telkens vast (tandwieltjes vreten op elkaar in) en werkt dan niet meer,als ik hem open maak electromotorje werkt gewoon
probleem zit hem in de tandwieltjes, slaat wel automatisch af
bij aanslag maar denk dat die te krachtig doorgaat is dit een probleem bij deze klepjes.

kabel

Geplaatst door kabel (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

Bekend probleem, ik heb er ook last van, ik weet niet of ze er ooit een oplossing voor gevonden hebben, metalen tandwieltjes zou een uitkomst zijn.

peerke8668 (0), 18 jaar geleden

Dit probleem heb ik dus ook, heb alles gekontroleerd, werkt normaal, maar er staat altijd spanning op dit motortje en blijft dus kontinu kracht zetten op de tandwieltjes waardoor ie volgens mij 'vastslaat', is het normaal dat er altijd spanning op staat, zit er geen tijdschakeling of stroombegrenzertje tussen ofzo???

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens het schema wat ik heb zou er iets van een electronische module tussenzitten die het waarschijnlijk na een paar seconden uitschakelt.

Mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.