Opel Combo: schakelt met veel moeite en kracht naar zijn 5

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

al geruime tijd heb ik problemen met het schakelen van mijn combo. er zit inmiddels een andere versnellingsbak onder en koppelingsplaten en drukgroep en wiellager, eerst gooide hij hem uit zijn 5 als je gas terugnam voor deze onderdelen en nu wil hij haast niet meer in zijn 5. als ik hem bij 80km per uur overschakel gaat dat maar moet ik de pook wel ver opzij duwen en als ik geluk heb gaat ie er in en anders beland hij in zijn 3, boven de 80 krijg ik hem er haast niet in en moet ik hem er echt in rammen. wat kan ik nu nog proberen?? wat zou het kunnen zijn?? groetjes Bianca

missduh

Geplaatst door missduh (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat eriets mis met deafstelling v/d schakelstangen.laat ook eens naar de ophanging v/d motor en bak kyken.als de motorsteunen versleten zyn kantelt de motor plus bak zover dat je byna niet meer kunt schakelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.