Opel Vectra: Scherm boorcomputer valt uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20 dti

Hallo iedereen hier,

Ik heb een probleem, het scherm waar onder andere de navi, de radio en de boordcomputer op te zien is valt het meeste van de tijd uit, enkel soms is het beeld normaal.
Er zijn dan enkel verticale strepen die flikkeren te zien, het geluid van radio of navi blijft wel gewoon hoorbaar.
Ik hoop dat er iemand is die me wat meer uitleg hier omtrent kan geven want dit is zeer storend en zeker tijdens het rijden.
Alvast bedankt!

Kawaharry

Geplaatst door Kawaharry (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fortie (0), 13 jaar geleden

Hallo,

Zit meestal in het beeldscherm. Er bestaan firma's die deze onderdelen zoals KM-tellers, radio's en displays herstellen. Kijk even op het net. Ken de firma's niet zo bij naam want word geregeld door onze magazijnier

Mvg

Bart

Kawaharry (0), 13 jaar geleden

Hallo Fortie,

Alvast bedankt voor de reactie, nu vroeg ik mij af of het moeilijk is om de display er zelf uit te halen?
Ik heb al gehoord, als je daar mee naar een opeldealer zelf gaat kost dit grapje 2000 euro, die steken daar natuurlijk gewoon een nieuwe display in.
De auto is van bouwjaar 2001 dus ik wil er niet teveel kosten meer aan doen, maar met zo een flikkerende display rondrijden is gewoon niet te doen!

Mvg

Harold

fortie (0), 13 jaar geleden

Hallo

Om de display te verwijderen moet je de volledige kader rond het instrumenten paneel demonteren. Je moet vooral weten waar de vijzen zitten. Je het ook een speciale tank nodig om de lichtschakelaar te verwijderen zit ook een vijs achter. Je kan natuurlijk altijd zoeken naar een occasie en die erin laten plaatsen of dat de garage alles demonteerd om dat je de display ergens laat herstellen

Mvg

Bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.