Opel Zafira: slecht starten bij koude motor

Bouwjaar: 2000

Hallo, ik heb een Zafira in de werkplaats staan die bij koude motor heel slecht start. starten duurt lang en gaat met veel rook gepaard. Drie gloeibougies zijn vervangen (4e wil niet los), retourslangetjes zijn vervangen en de rubberen afdichtingen bovenop de verstuivers zijn vervangen. Auto start iets beter maar nog niet voldoende. Wie kan mij helpen?

johan5583

Geplaatst door johan5583 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

danny1929 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zet eens een nacht een griptang op de retourslang vlakbij de aansluiting op de hoofdbrandstofleiding naar de pomp(waar dus de reeds v.v retourslang op komt).Een lekkage in de retour zorgt n.l voor lucht in de aanvoerleiding.Als dit niet helpt zou het ook heel goed kunnen zijn dat de pomp leeg geheveld wordt doordat er ergens in de aanvoerleiding of het filter lucht aangezogen wordt.Dan loopt de aanvoerleiding dus weer leeg in de tank.Heb je originele retourslang en nieuwe t-stukjes gebruikt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.