Opel Meriva 2011: Spontaan branden 3e remlicht

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A14NEL, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 88

Bij deze auto komen we er bij toeval achter dat soms na ongeveer 15 tot 20 seconden nadat de auto afgesloten is, het 3e remlicht spontaan gaat branden alsmede aan in beide achterlichten heel flauw de lampjes van de remlichten.
Tevens brandt dan ook het controlelampje van de handrem op het dashbord. Gevolg natuurlijk: accu leeg na een of twee dagen.
Auto heeft een trekhaak maar die is al afgekoppeld.
Ook de stekker van de elektrische handrem al los gehad: brandschoon en geen oxydatie. Auto heeft 35000 km gelopen en staat normaliter buiten droog onder een carport. Stekker ABS-unit onder expansievat ook al los gehad maar ook niets aan te zien. Ook geen kvs-lekkage. Iemand nog een idee?

Hemmie

Geplaatst door Hemmie (0) PRO , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 1 jaar geleden

Bedrading in doorvoer tussen klep en auto defect is ook mogelijk.

Hemmie (0) PRO, 1 jaar geleden

Ook reeds nagekeken. Niks mis mee. Het rare is dat het dan pas na 15 tot 20 seconden ná afsluiting begint te branden.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.