Opel Corsa: startonderbreking kapot?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag. Sinds februari heb ik mijn eigen auto. Een opel Corsa C, 1.2 comfort, drie deurs. Ik heb hem bij de dealer gekocht. Bij mijn auto kreeg ik twee sleutels een reserve en een normale met afstandsbediening. Toen ik mijn auto rijklaar kon gaan halen bij de dealer hadden wij problemen met de reserve sleutel. Want die corrospondeerde niet met de transponder in het stuur. Dus elke keer als ik mijn auto startte met de reserve sleutel sloeg mijn auto op de startonderbreking. Er gaat dan een lampje knipperen met een moersleutel door een auto heen. Toen dat eenmaal vaker gebeurde hebben wij hem terug gebracht naar de dealer. Hun hebben een nieuwe transponder besteld en daar zat ook een nieuwe sleutel bij. Nou alles deed het verder weer goed, maar een week later begon hij dus de zelfde kuren te vertonen maar dan niet met de sleutel die bij de transponder zat, maar bij de sleutel die ik er al bij had gekregen (met afstandsbediening). Nu heb ik nog steeds de zelfde problemen. Op welke momenten hij op de startonderbreking slaat weet ik niet. Maar ik heb wel het idee dat het elke keer gebeurt zodra ik mijn auto even open laat terwijl ik even bijvoorbeeld sigaretten ga halen. Verder zou ik niet weten wat ik eraan kan doen en wat het probleem kan zijn. Een ding weet ik wel, het is onwijs vervelend.

Wie kan mij helpen?

gr.

maariisz

Geplaatst door maariisz (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Geen garantie?

maariisz (0), 14 jaar geleden

ja, ik heb wel garantie, heb hem ook terug gebracht naar de dealer, maar meer dan de transponder vervangen konden ze niet. Dus misschien heeft iemand het zelfde probleem gehad of weet iemand wat ik eraan kan doen.

gr

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

gewoon terug blijven gaan en blijven zeuren, dealers willen mensen nog wel een op deze manier uit de garantie zien te duwen zodat het hun geen geld kost. (niet alle dealers hoor)

de dealer geeft garantie dus laat hun het maar oplossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.