Opel Vectra: startproblemen

Bouwjaar: 1999

hallo allemaal,
ik heb een vectra-B met een 2.0 dth dieselmotor. een tijd geleden kreeg ik te maken met startproblemen. bij het starten sloeg de motor gewoon aan om vervolgens na 10 sec af te slaan.
daarna 30 seconden doorstarten en hij liep weer.
naar de dealer geweest die de verstuiverringen, retourslang en t-stukjes vervangen heeft. maar helaas... het probleem is niet opgelost en doet zich voor als de auto ongeveer twee nachten heeft stilgestaan.
de dealer wil nu de brandstofpomp vervangen. kosten ¤ 2500,-
wie heeft er nog een idee over wat hier aan de hand zou kunnen zijn?
mocht het toch aan de pomp liggen, zijn er dan geen alternatieven?

waltmans

Geplaatst door waltmans (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4076 (0), 18 jaar geleden

edwin

zit er alarm op de auto ? heb je startonderbreker ?? laat het daar even naar kijken soms kan een decoder van het startonderbreker kapot zijn ik heb gisteren mij bmw zelf gemaakt om even het ews decoder systeem te vervangen en die tip heb ik hier van de site gehaald als je onder bmw bij particulieren kijkt zie je mijn hele verhaal daar staan het begint met startproblemen geplaatst op 9 april kijk maar even
succes verder

waltmans (0), 18 jaar geleden

Hans,
bedankt voor je reactie, maar ik heb geen alarm en startonderbreker. Ik vermoed dat er ergens een lekkage is waardoor lucht bij de brandstof komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.