Opel Omega 2.5 V6: Startproblemen - starten gaat moeilijk

Bouwjaar: 1996

Ik heb Omega 2.5 V6 op LPG G3. Ik rijd gewoon altijd op gas. Als ik de auto start moet ik 3 tot 5 seconden de startmotor laten draaien met mijn gaspedaal volledig ingetrapt. Alleen dan slaat de motor aan. Als ik gereden heb en de motor afzet en dan binnen een paar minuten herstart, kan ik zonder gasgeven starten, maar als ik langer wacht, dan moet ik wederom het gaspedaal helemaal tot op de bodem intrappen om te kunnen starten en duur het wederom 3-5 seconden. Wie heeft enig idee wat het probleem kan zijn.

De auto heeft 247.000 km gelopen.

OmegaDNZ

Geplaatst door OmegaDNZ (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

benzine systeem uit laten lezen (wagen start op benzine)

OmegaDNZ (0), 19 jaar geleden

Dank je voor de tip. Ik heb inderdaad precies hetzelfde als ik op benzine heb gereden, dus ik had al niet het idee dat het aan het gasrijden zelf kon liggen. Wel houdt de motor op benzine nooit in, maar op gas regelmatig. Vooral als ik rond de 6000 toeren rijdt schokt de motor vaak even en schakelt het over op benzine. Misschien iemand heeft hier ook een goede tip over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.