Opel Astra: storing en slecht optrekken..

Bouwjaar: 1999

help help... het lijkt wel of mijn astra G spookt.. het is een 1.8i 16v sport... als ik weg rij blijft me remlichten branden... rem ik dan gaan me stadslichten mee branden.. als ik op de bestemming aan kom dan blijft de motor af en toe gewoon draaien terwijl ik de sleutel allang in me handen heb... ( heb dan de rem ingedrukt ) laat ik de rem los .. gaan alle lampjes op me dashboard uit.. trap ik hem dan in branden ze weer allemaal...
bij het wegrijden en doorschakelen naar zijn 2 dan stotterd die met de koppeling los laten.. alleen bij zijn 2...

wie weet de oplossing...
( onlangs gemonteerd.. een extra aftakking op de pluspool voor mijn versterker... ) en een maand terug een alarm ( toen nog geen last )
Grtz MT-Astra

MT-Astra

Geplaatst door MT-Astra (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

haal die versterker en alarm maar eens los, waarschijnlijk dat deze de rest storen, waardoor je dit soort problemen kunt krijgen.

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk dat er iemand BEHOORLIJK heeft zitten klungelen, als er op zo'n dergelijke manier een alarm is ingebouwd heeft het totaal geen nut voor de verzekering.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zitten er wel de juiste gloeilampen in de achterlichten?
Dat geeft ook deze storingen.

Hans

MT-Astra (0), 18 jaar geleden

haha hans had het goed...
me achterlicht was kapot.. en had hem vervangen met de goede dacht ik .. :D
NIET Dus... eergisteren maar effe verandert.. en alles doet het weer goed .. bedankt jongens... ( en het alarm en geluid is ingebouwd door een monteur van HONAC nederland.. ) installeert alles in politiewagens en dergelijke.. ( dus geen geklungel )

Groetjes
MT-Astra

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.