Opel Zafira: Storing remlicht/achterlicht Zafira 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Wie kan mij helpen met een storing van het rechter remlicht/achterlicht? Probleem: wanneer je remt gaat het achterlicht (rechts) branden. Bij ingeschakelde verlichting gaat bij remmen het achterlicht uit. Vervangen van lampje heeft het probleem niet opgelost. Wie kan mij aan een schema van de verlichting van een Zafira 2001 helpen?

Hansz189

Geplaatst door Hansz189 , lid sinds 11 jaar geleden

4 Reacties

Punt PRO, 11 jaar geleden

Hans; zet alle verlichting aan wat er maar kan branden. Waar overige verlichting in sterkte op en neer gaat heeft een massa-probleem . Ook veel komt het voor dat er een EENPOOLS lampje in een duplo-fitting is gemonteerd. Zoek de fout en verbeter het .!!! Succes.

Peter Schouten, 11 jaar geleden

Lijkt op een slecht massapunt van de rechter achterlichtunit.

check

Beste antwoord, geplaatst door Hansz189, 11 jaar geleden

Beste Punt en Peter, het lag aan de aansluiting van de trekhaak; de kabel van het remlicht maakte niet goed contact meer. Alles losgehaald en gesoldeerd; nu werkt het weer naar behoren.

Peter Schouten, 11 jaar geleden

Ok Hans, da's mooi. Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.