Opel Corsa: Type bougie

Bouwjaar: 1995

Hay,ik heb vandaag voor het eerst geprobeerd om een bougie te verwijderen van Opel Corsa om te weten welk type het juist is.Ik heb gisteren zo'n geknikte bougiesleutel meegebracht met een T-handvat eraan.Ik heb de bougie kunnen verwijderen en weet welk yype het nu is,maar amaiiiiii!!!!!!!!!Spannen zeg!!!!!!!Word dat zo hard vast gezet?Dacht eerst omdat de motor koud was? En nu kon ik dat proberen op een Peugeot 205 met warme motor.Heb niet verder geprobeerd bij Peugeotje want dat zit ook zo hard vast en wil geen breuk doen!!!!!!!!!!!Waarom zit dat zo vast en is dat wel nodig?

dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md

Geplaatst door dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dupl-u-18337-5dd14a0449b60+md (0), 18 jaar geleden

Ok bedankt.We hebben hier ook een Fiat Punto Benzine en wou het daar ook eens testen en ook hetzelfde probleem!!!!!!!!!!!Zo hard vast dat ik er geen beweging in krijg!!Ben nu op zoek naar een ander bougiesleutel.Waar meer kracht kan op gegeven worden dan die geknikte bougiesleutels.Er bestaat ook een soort pijpsleutel waar ge bovenaan een wringijzerke moet doorsteken,maar betwijfel of het met zo'n ding zal beter gaan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.