Opel Zafira: uitvallen

Bouwjaar: 2000

hoi ik heb een zafira 1.8 benzine ,heb hem 2 maanden en heb een probleem. hij is er al 4 keer voor weg geweest en het is nog niets .ook al is de motor koud of warm als ik hem start loopt hij in een keer en als hij heel even stationair heeft gelopen zie het toeren tal in zakken en slaat hij uit. wie weet hier meer van ? warmte sensor is vervangen, de egr klep en lucht slang zijn vervangen. graag reactie ,breng hem van de week weer weg naar dealer maar dan weet ik waar ik het moet vinden. ps ook brand het gele lampje dan.

eddy 2

Geplaatst door eddy 2 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Stappenmotor???

Willem

eddy 2 (0), 19 jaar geleden

is dit zogoed als zeker !! wat is of doet de stappen motor?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

stappen motor heeft deze motor waarschijnlijk niet meer. laat het smoorklephuis inwendig goed reinigen....

eddy 2 (0), 19 jaar geleden

nu is de hik over .weet niet wat ze hebben gedaan ,maar nu als ik hem start en hij loop dan naar enkele seconde of na een stukje gereden tehebben en bij het stop licht staan valt de toeren naar beneden en slaat hij soms af . ik weet wel dat ze het smoor klephuis gereinigt hebben .weet iemand wat dat weer kan zijn ik word er zo'n beetje ziek van al vast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.