Opel Combo 2007: Verband foutcode P0140 en batterij?!

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Dag iedereen

Al maanden zit ik met het probleem van een steeds opnieuw oplichtend "check engine" lampje. De melding wanneer uitgelezen betreft P0140 O2 sensor circuit no activity detected Bank 1 Sensor 2. Wanneer dit begint te branden, kan ik er 100% zeker van zijn dat mijn batterij binnen de 3 dagen volledig leeg is.
Mijn auto is al 6x gecontroleerd op batterij, lekstroom ed en niets is te vinden en dit in diverse garages. Er werden al diverse onderdelen vervangen waaronder nu ook de distributieketting. Deze melding blijft echter terug keren, net als het leeglopen van de batterij binnen enkele dagen na het oplichten van deze melding. Start ik hem terug met startkabels blijft de melding enkele dagen weg om erna terug te keren.
Kan hier een verband in bestaan? Hartelijk dank.

silkedp

Geplaatst door silkedp (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bert klein (80) PRO, 2 jaar geleden

Storing lambda sonde twee, of de sensor of het aanstuursijsteem sensor achter de catalijsator waarschijnlijk sonde verwarming.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.