Opel Corsa: verlichting knippert

Bouwjaar: 2005

heb hier een corsa uit 2005.
type is een 1200(denk ik) met z'n schakelsysteem wat electronisch gaat.
klacht is dat vooral in het donker je verlichting van de koplampen en dashboard verlichting ziet knipperen met het toerental van de motor,dit is best wel irretant.
bij de dealer is al van alles gedaan om het eruit te krijgen.
accu en dynamo verv. kabels gecontroleerd met massapunten.
ze weten het niet meer,volgens een outsider zit er body control module in deze auto en regelt dit kastje ook de dynamo regeling.
is dit probleem misschien bij iemand bekend.
alle reacties zijn welkom.

stranger

Geplaatst door stranger (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

opc8275 (0) PRO, 18 jaar geleden

nog nie gehad bij een corsa 1200 . Wel bij een Y17DT motor , daar is dit de alternator . Eventueel zou ik eens de software proberen , misschie helpt dit
succes

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

het kon nog wel eens een produkt-eigenschap zijn!let maar eens goed op bij andere modellen, als je goed kijkt zie je dit wel vaker maar niet iedereen klaagt er over!!

alex207 (0), 18 jaar geleden

Rij zelf ook zo een corsa met easytronic heb hetzelfde maar als je kijkt naar het produkt de easytronic dan is het niet zo gek dat er even iets gebeurt met je stroomvoorziening dergelijks gebeurt ook indien aanjagers van verwarming ingeschakeld worden.maar het rijd toch lekker of niet soms? neem onderste link eens over dan heb je een idee hoe de easytronic werkt. www.kfztech.de/kfztechnik/triebwerk/getriebe/automat_schaltgetr.htm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.