Opel Vivaro: Versnellingsbak

Bouwjaar: 2004

Ik ben in het bezit van een Vivaro 2.5 Cdti, het probleem wat ik heb is het volgende:
Schakel de 1e versnelling in laat de koppeling op komen dan heb ik een resonantie in de bak, het is net of je in een te laag toerental rijd rij ik wat harder dan gaat het over in een brommend geluid net of er een ruw of versleten lager wie kent of heeft dit probleem ook mee gemaakt.

Johan5575

Geplaatst door Johan5575 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is dit geen garantie?

roykejanssen (0), 19 jaar geleden

Ik heb een Vivaro uit 2003, als je bijv in de 1e of 2e versnelling rijdt en je laat de motor uitlopen totdat op stationair toerental verder loopt hoor je een hoop geratel in de bak. De wagen heeft dit vanaf kmstand 0 gedaan en doet dit nu nog steeds. (kmstand 90000) DIt schijnen ze allemaal te hebben en de Opel dealer doet er niks aan.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Opel, Renault en Nissan doen er niks aan want; je kan er niks aan doen.

Snoof (0), 19 jaar geleden

hallo, bekend probleem bij deze auto's, de bakken (van Renault) zijn niet van heel hoge kwaliteit, ze lopen ook nog wel eens vast of gewoon een versnelling die kapot gaat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.