Opel Corsa: voorbumper

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdti

hallo,

Wij heb een Corsa D en nu is er een voorlamp gesprongen, om die te kunnen vervangen moet de voorbumper er af.

Wie kan er ons helpen?

Alvast bedankt

Tanja2

Geplaatst door Tanja2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Ja! aan de kant waar je de koplamp wilt vervangen. Binnenscherm aan de voorzijde los ,want daar is een boutje wat los moet, tussen de koplampen een aantal. Misschien aan de onderkant nog? Bumper komt nu zover los dat je bij de bevestiging van de lamp kan komen. Er zijn merken kopl. waarbij de lampenfitting verbrandt . Kijk of de jouwe dat wel of niet heeft. Succes.

Tanja2 (0), 14 jaar geleden

[quote=Punt]Ja! aan de kant waar je de koplamp wilt vervangen. Binnenscherm aan de voorzijde los ,want daar is een boutje wat los moet, tussen de koplampen een aantal. Misschien aan de onderkant nog? Bumper komt nu zover los dat je bij de bevestiging van de lamp kan komen. Er zijn merken kopl. waarbij de lampenfitting verbrandt . Kijk of de jouwe dat wel of niet heeft. Succes.[/quote]
de lampenfitting is in orde geen probleem, langs boven zeg maar hebben we alles gevonden van vijzen die los moeten maar langs de onder kant niet de bumper blijft op zijn plaats zitten :)

wimanmeijer (0), 14 jaar geleden

Ik heb een trekhaak gemonteerd op een corsa d ,daar moest de achterbumper ook los ,dat ging heel moeilijk zonder beschadigen ,een opel monteur heeft dat ogelost met een dunne houten spaandel en daar wrikte hij in de naad ,en kwam zo los,ik denk dat de voorbumper er ook zo af moet zit met een soort klik .
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.