Opel Agila 2010: Voorbumper Agila B

Bouwjaar: 2010, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K10B, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Ik krijg de voorbumper niet los: hij blijft vastzitten tussen midden op de aansluiting met het spatbord. Ik zie via de wielkast dat er op die plaats een kunststof blok is gemonteerd, maar heb geen idee hoe ik dat kan verwijderen.

harco

Geplaatst door harco (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Agila? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1385) PRO, 3 jaar geleden

Dit valt onder de noemer gepast geweld , het kunstof blok waar je tegenaan kijkt noemt men de bumpergeleider , daar zitten haakjes in die weer in oogjes haken van de bumper , op de hoek zit vaak een parker of iets , als deze er uit is is het met wat trekwerk verwijderen.

    Bedankt kaleido, maar dat is nou juist het probleem: ik zie met een klein spiegeltje dat die bumpergeleider met 2 parkers vastzit, maar ik kan die parkers pas losschroeven als de bumper eraf is. Ik kan er ook niet bij met een haaks schroevendraaiertje, er is maar ca 1 cm ruimte en je ziet niet waar de kop van de schroef zit.
    Of bedoelde je nog meer kracht zetten zonder de geleider los te draaien? - harco (0), 3 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1385) PRO, 3 jaar geleden

Precies de bumper rand zit in de geleider geklikt , is soms best wat kracht voor nodig om los te trekken , probeer niet de bumper te knikken dan scheurt de boel. beetje schuiven en trekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Agila of stel zelf een nieuwe vraag.