Opel : Waar kan je verstuivers inleren? Opel vivaro

Beste allen,

Waar kan je verstuivers inleren van een opel vivaro? Garage wilt het zelf doen maar kosten verschillen echt veel wanneer je de verstuivers zelf aanschaft.

Jan Alleman

Geplaatst door Jan Alleman , lid sinds 9 maanden geleden

5 Reacties

harry4203 PRO, 9 maanden geleden

De meeste fatsoenlijk uitgerusste garages kunnen dat. Ik wil je zeker niet bang maken, maar er wordt een hoop rotzooi verkocht op verstuivergebied, en ze kunnen muur en muurvastzitten bij een vivaro.
Maar evengoed succes.

Jan Alleman, 9 maanden geleden

Dank voor je eerlijke antwoord!

Jan Alleman, 9 maanden geleden

Hoeveel kunnen ze extra factureren als die muurvast zitten? Is dat iets om vooraf te bespreken; dat ze een expert inschakelen die het snel doet ipv dat ze veel extra uren doorberekenen als ze het zelf doen? Is er een verschil mbt kosten?

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 9 maanden geleden

Ik denk niet dat ze daar vantevoren een prijsindicatie van geven, je kunt niet zeggen hoeveel uren je daar mee bezig gaat zijn helaas. ik weet ook niet of ze dat zelf kunnen of dat ze iemand moeten inschakelen als het niet lukt. je moet eigenlijk gewoon beginnen, en je kunt vragen wanneer er een niet uit wil of ze eerst contact met je opnemen. Externe experts zijn er ook, maar dat kan afhankelijk van de situatie in de honderden euro's lopen. maar miss eerst maar eens beginnen, wellicht valt t allemaal mee.

Jan Alleman, 9 maanden geleden

Dank voor uw antwoord!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.