Opel VECTRA-C-STATION WAGON: Z19dth slaat niet aan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z19DTH, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Goedemorgen zoals de titel al zegt ik heb een vectra 1.9 cdti (z19dth) die niet aan wil slaan het probleem is de brandstof druk op het moment van starten is er tegen de 400 bar druk voor ong. 2 seconden de motor slaat dan ook heel even aan en valt daarna direct weer uit en de brandstof druk is dan ong. 50 bar als je door blijft starten te weinig dus de startblokering is er vanaf zowel de nok als krukassensor geven een signaal tijden het starten geeft de nokkassensor 125 rpm aan en de krukassensor 273 rpm de brandstof opvoer pomp in de tank werkt ook en er lijkt zo geen zichtbare lekkage op een carterventilatie slang na.. daar dit een scheurtje in maar daar heeft hij daarvoor ook mee gereden de verstuivers zijn alle 4 gewisseld de brandstofdruk sensor geeft met het contact aan 0.5v aan tijdens het starten gaat dit naar 1... nog wat is dit oke want dat is dus iets wat ik ook niet weet ik hoop dat er iemand is die kan zeggen hoe of wat want ik zit met me handen in t haar bvd!

joemi

Geplaatst door joemi (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.