Opel Overig 1999: Zeer slecht startende Vectra

Bouwjaar: 1999

Tijdens rijden op de snelweg ging het lampje van de motorelectronica branden. Enkele kilometers later verloor de auto vermogen en kwam niet verder dan 100 km/u, ook bij het optrekken was deze niet vooruit te branden. Een dag later de auto gestart en deze liep weer als vanouds (lampje brandde ook niet meer). Weer een dag later wilde de auto bijna niet meer starten. Na veel keer achter elkaar starten sloeg deze aan. Weer een dag later moest deze zelfs aangesleept worden omdat anders de accu leeggestart zou zijn.
Houden deze problemen met elkaar verband? en wat kan het eventueel zijn? Inmiddels een afspraak bij de dealer gemaakt maar zou toch graag weten wat jullie hiervan vinden.

dykie2

Geplaatst door dykie2 , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

luchtmassameter defect en retour slangen waarschijnlijk lek.

peer8664 PRO, 18 jaar geleden

hij zal waarschijnlijk gelijk hebben maar vergeet de ringen
niet onder de verstuiveraansluitingen onder de nokkenas, die zijn verkrijgbaar zijn als een setje samen met de retourslangen

groeten peer

dykie2, 18 jaar geleden

MAF - sensor is vervangen en een van de vacuumslangen was lek.
Inderdaad wat je al zei. Auto trekt nu beter als hij in lange tijd gedaan heeft dus de MAF- sensor is al een tijdje niet goed geweest denk ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.