Peugeot 306: achterruitverwarming doet niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: tu 1.4

Goedendag,
Kan iemand mij helpen met de achterruit verwarming?
Deze doet het niet. Als ik de schakelaar indruk hoor ik wel een klik in de relais maar verwarming doet niets. Ook het lampje licht niet op. Andere schakelaar geprobeerd, ook niets.
De aanvoerkabel naar achter is ook niet onderbroken, gemeten met een ohmmeter. Is het dan toch de relais die niet goed is?
Groet Freek

freek1

Geplaatst door freek1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Heb je dan een simpel lampje ertussen gezet? Gaat die dan branden als je de schakelaar aanzet?Dus tussen de kabels van arv.Dan meten ergens tegen de massa van de carrosserie.Gaat het dan wel branden?Zo ja op alle genoemde tests, dan is een breuk in de element zelf. Dan meet je of er weerstand(ruit) optreedt aldaar.

freek1 (0), 8 jaar geleden

Waar zet ik het lampje tussen, ik ben een bijna leek.

freek1 (0), 8 jaar geleden

Hallo Voyager,

Probleem opgelost. inderdaad een lampje bij de verwarming tussen gezet met 2 kabeltjes. Andere schakelaar erop. Jammer niets. Van de sloop een ander relais gehaald en probleem nu opgelost.
Bedankt allen voor het meedenken en oplossingen aandragen.

Groet Freek

voyager (0), 8 jaar geleden

Mooi!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.