Peugeot 307: achteruitschakelaar / spanningsniveau

Bouwjaar: 2004

Onlangs helaas een schade gehad (zijwaardse aanrijding), blikschade, hersteld met nieuwe en originele onderdelen. De motor etc. had totaal geen schade, alleen werken op dit moment de achteruitrijlampen en PDC (zal er wel op zijn aangesloten) niet meer. Ik verdenk dus de schakelaar voor de achteruitversnelling, waar zit deze? Ik kan op de bak 2 sensoren vinden, eentje zit relatief voor, ander zit wat verder naar het schutbord toe (kom je pas bij na verwijderen van accu/slang. Door de schakelaar door te verbinden wil ik testen of het daar aan ligt (zekeringen zijn gecontroleerd en in orde).

Het viel me al eens op (al voor de schade), dat de verlichting wel eens een kort dipje heeft, soms bij inschaklen esp/abs of met andere verbruikers, ik las al dat koplampen bij de 307 relatief vaak stuk gingen, misschien een zwak punt van de dynamo?

Jorisvdp

Geplaatst door Jorisvdp (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

terug naar de reparateur lijt me?

Jorisvdp (0), 18 jaar geleden

Reparateur ben ikzelf ;)

harry4203 (650) PRO, 18 jaar geleden

gewoon de achteruitrijschak(in de bak onder het luchtfilterhuis)vervangen. deze sneuvelen helaas nog wel eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.