Peugeot 306: Auto loopt slecht na motorswap.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo ,

Ik heb dus een motorswap gedaan met mijn peugeot 306 1.4 air line aangezien hier 1 zuiger van gesmolten was. ( heeft ene tijdje op 3 cilinders gelopen dus )

nu het volgende ik startte de auto en hij loopt heel erg slecht..( hij blaakt zwarte en blauwe walmen ) en klinkt als een tractor , alle bougies vonken wel gewoon.. terwijl toen ik het blok eruit haalde hij perfect liep..

Ik heb alles overgezet alleen de computer en motorkabelboom niet ivm airco.. ( en ook de Katalysator niet )

Zou het kunnen dat mijn computer kapot is ?

Of omdat ik zolang op 3 cilinders heb gereden met de vorige motor dat de Kat verstopt zit ? en verklaart dit de zwart/blauwe rookwalmen . Ik vind het heel erg raar want heb met de andere motor van apeldoorn naar hengelo gereden en hij liep perfect en nu ineens houd hij in , stottert en ploft hij..

Pindaaa

Geplaatst door Pindaaa (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Pindaaa (0), 13 jaar geleden

Net alle relais overgezet van de sloop auto en ik moet zeggen hij loopt al stukken beter. Morgen ga ik even de kat overzetten hopelijk dat het dan helemaal weg is :)

Pindaaa (0), 13 jaar geleden

en ohja voor ik het vergeet , de computer van de motor die erin is gekomen is er 1 van 1994 en de computer die er nu op aangesloten zit is er 1 van 1996.. misschien dat dit uitmaakt ? Ik wou graag de bestaande kabelboom houden ivm de airco..

Pindaaa (0), 13 jaar geleden

Vandaga kat gewisseld en het probleem is er nog steeds.. niemand?

Pindaaa (0), 13 jaar geleden

niemand jongens ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.