Peugeot 307: automatische volumregeling

Bouwjaar: 2003

Bedankt oldtimer tot zover, ik hoop dat ze bij mijn dealer er, tot nog toe, er iets mee kunnen.

Ik hoop nog wat van je te horen!!

Gr. Joop

joop272

Geplaatst door joop272 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry Joop,vergeten, was vanmiddag plotseling vrij(compensatie uren opmaken)morgen ook vrij dus mischien vrijdag tenzij je vantevoren succes hebt bij je dealer.

joop272 (0), 19 jaar geleden

Nee hoor natuurlijk niet, sterker ze vragen aan mij of ik mijn bevindingen door wil geven aan PN , die dan weer contact op moet nemien men hun en de dealer weer met mij.

Je begrijpt natuurlijk dat ik dat niet doe, ik heb een overeenkomst met hun en NIET bij PN, dus ze wachten de uitkomst af, PN is al gepasseerd die hebben mijn dealer weer geinformeerd die mij weer zou moeten informeren, wat ze NIET gedaan hebben, maar de conclusie was dat het niet horen zou zijn, het lijkt mij heel sterk!!

Eveneens heb ik ze ook verwezen naar deze site, als ze het niet weten kunnen ze hier ook de vraag voorleggen.

Jammer dat ik geen e-mail adres van je heb anders zou ik je mijn mail laten lezen aangaande dit verhaal!!

Gr. Joop.



oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik kan natuurlijk ook niet om PN heen. Maar ik kan wel proberen met mijn dagelijse ervaringen jullie op deze site te helpen, verder denk ik dat het belangrijk is dat alle communicatie kanalen open blijven en dat we er met elkaar beter van worden.Welk merk radio zit er in trouwens, kan Clarion VDO en Blaupunkt zijn, is misschien een oplossing een ruiltoestel aan te vragen.Dat zou IK in elk geval doen al was het alleen maar om de klant tevreden te stellen en te laten zien dat je bereid bent om alles te doen.Schrijf eens met klantenservice van Peugeot.Maar noem niet Problemcar want ik heb het idee dat dan alle haren recht overeind gaan.

joop272 (0), 19 jaar geleden

Doe ik niet, de naam noemen, maar de klanten service heb ik als laatste gemaild, die mij weer verwees naar de dealer.

Ook ik ben terughoudend met datgene wat ik hier neer "pen" hoe dan ook ik moet deze dealer verder, mijn eerste verzoek was wissel de radio, maar nee dat zou niet helpen.

Ik weet dat een rt3 radio is maar welk merk??? Ongetwijfeld moet dat ergens zichtbaar zijn maar ik weet niet waar.

Allerlei zaken kan ik technisch beredeneren en vaak heb ik gelijk maar dat een auromatische volume regeling wel werkt maar "hoorbaar" wil er bij niet in,(ook zelf hoorden ze het niet) ik heb zeker niet de eerste 307 (september 2003) over het algemeen ben ik er tevreden over maar zo links en rechts zijn er vreemde zaken, ik denk dan ook aan de automaat die soms bij het overschakelen wat teveel tijd neemt waardoor deze even vrijloopt.

Deze opmerkingen kom ik meer tgen, maar nooit van gehoord volgens de dealer.
Maar ik kan er mee leven, maar het feit dat mijn radio niet wat ik verwacht niet, ik mis mijn rechterarm vandaar dat ik blij was dat de volume regeling automatisch was, nee dus....

We "spreken" elkaar wel weer.

Groeten Joop.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

laat ze anders het"regime"eens omzetten en kijken of er verschil is?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.