Peugeot 106xsi: brandstofpomp

Bouwjaar: 1993

Hallo,

De brandstofpomp is overleden, tenminste als ik er spanning pzet dan gaat ie niet draaien. Ik heb m inmiddels verwijderd. Past de pomp van een 205 bijv. ook oftewel levert deze genoeg druk?

Berichtje voor oldtimer, geen acceptgiro binnengekregen hoor na ons ritje.

Maikel6835

Geplaatst door Maikel6835 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Mooi Maikel. ik vroeg het me net af hoe het met je was.Wat betreft de benzinepomp.Alles is anders, de monopoint inj.205 hadden een lagere werkdruk en de multipoints andere aansluitingen maar misschien kun je wel van een multipoint205 het pompgedeelte overzetten.Maar dat zal allemaal niet meevallen.

Maikel6835 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie! Ja, gelukkig toch goedgekomen. Heb heel toevallig een complete benzinetank kunnen ophalen vandaag voor weinig, pomp overgezet, starten en rijden. Lijkt meteen wel stuk vlotter op het gas te reageren.

De auto rijdt prima, afgezien van wanneer ie koud is, het inhouden is er dan nog steeds. Maar goed, er valt mee te leven hoor.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan natuurlijk zijn dat de opbrengst van deze pomp wat beter is.
De koudloop eigenschappen van deze motoren en de drive -abillatie koud van deze auto's was ook niet geweldig.
Groeten en alvast een prettig weekend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.